1. پرش به گزارش
  2. پرش به منوی اصلی
  3. پرش به دیگر صفحات دویچه وله

تکرار "توهین‌های شنیع" به معاون روحانی در یالثارات

HH۱۳۹۴ دی ۷, دوشنبه

معاون رئیس جمهور در امور زنان در واکنش به مطلبی از هفته‌نامه یالثارات، این نوشته را حاوی توهین‌ها و دشنام‌های "شنیع و سخیف" خواند. ارگان انصار حزب‌الله جوابیه‌ای منتشر کرده که به مراتب تندتر از مطلب قبلی است.

https://p.dw.com/p/1HUPi
شهین‌دخت مولاوردی، معاون رئيس‌جمهور ایران
شهین‌دخت مولاوردی، معاون رئيس‌جمهور ایرانعکس: Fars

هفته‌نامه یالثارات در مطلبی که دوم دی‌ماه منتشر شد معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده را فمینیست و طرفدار "به رسمیت شناختن روسپیگری زنان" خواند.

ارگان انصار حزب‌الله حسن روحانی را دارای دیدگاه‌های لیبرالی خوانده و او و شهیندخت مولاوردی را متهم می‌کند که به برخورد با "زنان لاابالی و بی‌حیا و حجاب" اعتقاد ندارند.

مولاوردی روز یک‌شنبه، ششم دی‌ماه با انتشار یادداشتی ضمن اشاره به حمله‌های قبلی این نشریه به خود نوشت: «این بار قلم را به الفاظ شنیعی آلوده کرده‌اند که حتی در تاریخ روزنامه‌نگاری قبل از انقلاب هم بی‌سابقه است، لذا بر آن شدم برای ثبت در تاریخ نکاتی را متذکر شوم.»

واکنش به حضور زنان در انتخابات

معاون رئیس جمهور می‌گوید لیبرال خواندن حسن روحانی و "توهین‌های شنیع" به او در روزهایی که زنان برای داوطلبی در دو انتخابات پیش رو ثبت‌نام می‌کردند حامل این پیام است که "مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان برای تعیین سرنوشت خود و کشورشان" هزینه‌هایی سنگینی به همراه دارد.

در جریان ثبت‌نام از داوطلبان نامزدی در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۲ هزار و ۱۲۳ نفر نام‌نویسی کردند که ۱۴۳۴ نفرشان زن هستند.

به این ترتیب حدود ۱۲ درصد ثبت‌نام کنندگان را زنان تشکیل می‌دهند که نسبت به انتخابات نهمین دوره مجلس ۴ درصد بیشتر است.

شهیندخت مولاوردی می‌نویسد، نوشته اخیر یالثارات نشان می‌دهد "زنان به استقبال چه مخاطرات و هزینه‌هایی می‌روند" و این نشریه از این طریق "زهر چشم حسابی گرفته است تا زنان یادشان نرود معاون رئیس‌جمهور هم که باشند از تیغ تیز تخریب‌ها در امان نیستند".

توهین‌های غیرقابل انتشار

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه نوشت: «لحن و ادبیات و توهین‌ها و اتهامات به‌کار رفته در این یادداشت آنچنان سخیف است که سایت‌هایی که اقدام به بازنشر آن کرده‌اند پیشاپیش از خوانندگان خود پوزش طلبیده‌اند.»

مطابق این نوشته، مطلب یالثارات ظاهرا در پاسخ به دیدگاه رئیس‌جمهور درباره "منحصر نکردن امر به معروف و نهی از منکر به تار موی زنان و دختران" و مصاحبه سال گذشته مولاوردی در زمینه "عدم اعتقاد دولت به برخورد سلبی با بدحجابی و در مرحله آخر بودن اینگونه برخوردها" و با ادعای دفاع از امر به معروف و نهی از منکر نوشته شده است.

مولاوردی خاطر نشان کرد که انصار حزب‌الله گمان می‌برند با این نحوه دفاع از حجاب و امر به معروف جوانان نسل جدید به سمت دین و ایمان گرایش پیدا می‌کنند، در حالی که "با این دفاع بد که به مراتب بدتر از حمله است با دست خودشان بندگان خدا را فوج فوج از دین خدا خارج می‌کنند".

هفته‌نامه یالثارات در مقاله‌ای زیر عنوان "دیوار شکسته و زن سلیطه" به یادداشت مولاوردی واکنش نشان داده و با تکرار مطالب هفته گذشته تعبیرهای تندتری علیه او به کار برده که برخی رسانه‌ها، از جمله خبرگزاری ایسنا آنها را غیر قابل انتشار ارزیابی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: گشت موتوری انصار حزب‌الله در پارک‌ها و مراکز خرید

"همپالگی زن بدتر از فاحش"

ارگان انصار حزب‌الله مدعی است معاون رئیس جمهور در امور زنان در "آه و فغان‌نامه" خود، مشخص نکرده که کدام بخش از مطلب یالثارات "خاطر ظریف و حساس علیا مخدرّه، معاون محترم رئیس جمهور را آزرده و قلم مبارک وی را برآشفته" است.

این نشریه به بهانه "پرهیز از تشویش اذهان و افشای اشک و آه جانسوز خانم محترمی که ظالمانه مورد تهمت و تعّرض‌کلامی یالثارات قرار گرفته" به بازنشر بخشی از مطلب قبلی پرداخته است.

دبیر سیاسی هفته‌نامه یالثارات در بخش دیگری از این یادداشت، مولاوردی را "آن زن فمینیست، عضو ارشد تشکیلات برانداز و منحل شده مشارکت" خوانده و ادعا می‌کند که او گفته است: «دولت با برخورد با زنان (ولو با عریانی کامل آشکار شوند) مخالف است.»

عضو تحریریه نشریه انصار حزب‌الله در ادامه، معاون رئیس جمهور را "همپالگی" یکی از روزنامه‌نگاران ایرانی ساکن لندن معرفی کرده که در این نشریه "زن خبرنگار سابق روزنامه‌های اصلاح‌طلب" و "بدتر از فاحشه" خوانده شده است.

بیشتر بخوانید: هشدار حزب‌الله به دولت: زنان به ورزشگاه بیایند زلزله به پا می‌کنیم

به رسمیت شناختن روسپیگری

پایگاه رسانه‌ای افراطیان موسوم به لباس شخصی‌ها، در بخش دیگری از جوابیه خود به مولاوردی نوشته است: «اگر بناست معاونت امور زنان ریاست جمهوری، پس از مسافرت به کشورهای حوزه اسکاندیناوی، با تقلید از الگوی فنلاند برابری جنسیتی در ایران و خاورمیانه برقرار کند، لااقل برای اثبات حُسن‌ نیت و صداقت به کفّار فنلاند، شایسته بود همانطور که برای به رسمیت شناختن روسپیگری زنان، نشست برگزار می‌کنند در نشست بعدی فکری هم به حال رسمیت شناختن روسپیگری مردان کنند!»

معاون رئیس جمهور تاکید کرده که "در دفاع از حیثیت یک انسان در وهله اول و سپس حیثیت زنان سرزمین" و نیز "جایگاه حقوقی و حقیقی" خود حق پیگیری و شکایت از نشریه یالثارات را برای خود محفوظ می‌داند.

او افزود این حق "برای اتهامی که این نشریه در مورد یکی از بانوان هموطنمان وارد کرده و اثبات آن نیاز به ادله خداپسند و محکمه‌پسند دارد" هم محفوظ است.

یالثارات در واکنش به این یادداشت نوشته است: «شاید خانم معاون محترم در دفاع از این جرثومه معروفه جهانی معذور و مجبور باشد، زیرا خانم معاون و این زن کذایی هر دو همپالگی و از مشاهیر زنان اصلاح‌طلب در دوره تُرکتازی خاتمی مطرود بودند!»

شهیندخت مولاوردی در دوره ریاست جمهوری خاتمی مدیریت ارتباطات بین‌الملل مرکز امور مشارکت زنان ریاست‌جمهوری را بر عهده داشت.

هفته‌نامه یالثارات سال گذشته با حکم هیئت نظارت بر مطبوعات و به اتهام "توهین و افترا به مسئولان و نشر شایعه و مطالب خلاف واقع" برای مدت پنج ماه توقیف شد.